woensdag 6 september 2017

Wij keren terug naar onze Braembibliotheek!
De Gelmelenbib verhuist en sluit haar deuren! De Gelmelenbib sluit vanaf maandag 9 oktober haar deuren. Wij gaan terug naar de Braembibliotheek die volledig gerenoveerd werd. Tijdens deze verhuis kan u gedurende 4 weken niet terecht in de hoofdbibliotheek : vanaf maandag 9 oktober tot en met zaterdag 4 november. Om u, beste bibbezoekers, niet in de steek te laten, namen we volgende maatregelen : Dubbel aantal materialen uitlenen gedurende een dubbele uitleentermijn Vanaf 11 september tot met 6 oktober mag u dubbel zoveel materialen meenemen (dus vanaf 4 weken vóór de sluiting tot onze laatste openingsdag). Dat betekent : 10 boeken in plaats van 5, 10 cd’s, 10 dvd’s enzovoort. Om dat allemaal te kunnen lezen, zien of beluisteren, krijgt u 8 weken de tijd in plaats van 4. Ook verlengingen in die periode gelden voor 8 weken.

Extra openingsuren filiaal Deuzeld
Voor wie wil internetten, de krant lezen, nog iets wil ontlenen, … voorzien we extra openingsuren ’s namiddags in het filiaal Deuzeld gedurende de sluitingsperiode (9 oktober tot en met 4 november). Het filiaal zal dan geopend zijn op :
Ma 13 – 17
Di 13 – 20
Wo 13 – 17
Do 13 – 18
Vr 13 – 17
Za 10 – 12

Braembibliotheek opent de deuren op maandag 6 november

De Braembibliotheek opent na ruim 5 jaar terug de deuren. Wij kijken er enorm naar uit om u te ontvangen in onze gerenoveerde bibliotheek. Het gebouw werd in ere hersteld en aangepast aan de huidige veiligheidsnormen. Er werd ook een lift geïnstalleerd, waar u kan genieten van een origineel kunstwerk. Daarnaast werd de inrichting in een nieuw jasje gestoken. Er zijn frisse nieuwe bibliotheekrekken en gezellige zithoekjes. U kan bovendien genieten van een kopje koffie of thee tijdens uw bibliotheekbezoek. De bibliotheek wordt voorzien van een nieuw automatisch uitleensysteem. Voortaan zult u uw materialen ontlenen en binnenbrengen via de zelfscan. Het bibliotheekpersoneel staat klaar om u hier bij te begeleiden.

Wij willen u er op wijzen dat de bibliotheek gesloten is op Zaterdag 11 november (Wapenstilstand) Zaterdag 18 november (plechtige inhuldiging) Wij nodigen u uit op onze feestweek waar we de heropening zullen vieren. Deze feestweek start zondag 19 november en eindigt op vrijdag 24 november. Gedurende de hele week zijn er diverse activiteiten en dit allemaal gratis.

Klik hier voor meer informatie, ( bron )

Geen opmerkingen:

Een reactie posten